Дейности - от идеята до производството на опаковката


       Ние предлагаме на нашите клиенти висококачествено обслужване чрез всеобхватно консултиране, техническа помощ, надеждни и бързи доставки, както и прецизна реакция на техните нови изисквания.
Когато клиентите ни имат производсвени проблеми, ние им предлагаме обслужване на място, за да можем съвместно да намерим решение по най-бързия начин.
Наличието на достатъчно складови площи позволява доставка на нашите стандартни продукти в рамките на 24 часа.

 

 

Дизайн и разработка на опаковки

               Екипът на Теда-ММ ще Ви помогне в създаването на индивидуална опаковка за Вашия продукт. Можем да преобразим Вашите идеи в триизмерен модел, което ще Ви даде реална представа за начина, по който ще изглежда опаковката.
 

 

Производство на инструментална екипировка

           Благодарение на модерното оборудване, с което разполагаме, нашите специалисти-конструктори ще изработят инструмент по вече проектираната опаковка в най-кратки срокове. Машините с CNC-управление осигуряват прецизност в процеса на производство.

           Самостоятелното производството на инструментална екипировка ни позволява да предложим на клиентите си възможно наи-кратки срокове на изпълнение.

 

Производство на опаковки

                Теда-ММ е производителят, който разполага с най-богатата гама от опаковки на българския пазар, произведени по технологията на термоформоване.

Ние произвеждаме, както стандартни опаковки за хранително-вкусовата и леката промишленост, така и всякакъв вид специализирани формовани опаковки, в това число – блистер опаковки, опаковки от типа „Clam-shell”, кетъринг опаковки за самолетната индустрия, транспортни тари за електроника от антистатично фолио и др.